Vakantiehuis BelgiŽ

Een vakantiehuis in BelgiŽ is makkelijk te vinden, zowel bij een particulier als via een grote organisatie. Een vakantiehuis is geschikt voor je vakantie in elk seizoen, als het regent of erg koud is dan blijf je gewoon wat langer binnen en als het mooi weer is geniet je van je terras of gebruik je je vakantiehuis als uitgangspunt voor een wandel- of fietstocht.

De vakantiehuizen in BelgiŽ vind je door het hele land, zowel aan de Belgische kust, temidden van de heuvels of in een mooi bos, of zelfs naast of in een grotere stad. Een vakantiehuis is vaak geschikt voor het hele gezin maar ook kun je huisjes huren waar je met twee personen gebruik van kunt maken of grotere vakantievilla's waar je wel met 30 personen in kunt.

Weet je al in welke Belgische provincie je op zoek bent naar een vakantiehuis? Bekijk dan de betreffende provincie-pagina voor alle vakantiehuizen:

Vakantiehuizen in Vlaanderen:
  * Antwerpen
  * Oost-Vlaanderen
  * Limburg
  * Vlaams-Brabant
  * West-Vlaanderen

Vakantiehuizen in WalloniŽ
  * Henegouwen
  * Luik
  * Luxemburg
  * Namen
  * Waals-Brabant

   

Tips voor het boeken van je vakantiehuis in BelgiŽ

* Wil je lekker op vakantie in een vakantiehuis in BelgiŽ en hoef je geen rekening te houden met schoolvakanties? Bekijk dan ook de prijzen van de vakantiehuizen in de periode voor en na deze vakanties, dan is het weer vaak hetzelfde en de prijzen zijn meestal een stuk lager!

* Boek nooit te snel een vakantiehuis in BelgiŽ maar bekijk meerdere opties en denk er rustig even over na. Zet de Belgische vakantiehuizen die interessant voor je zijn in je favorieten, dit kan meestal met Ctrl-D.

* Kun je in de plaats waar je naar toe wilt geen goed vakantiehuis vinden? Kijk ook altijd even in de directe omgeving, soms zijn er op een paar kilometer afstand in een naastgelegen dorp of stad wel voldoende mooie vakantiehuizen te vinden.

* Begin vroeg met het zoeken naar je perfecte vakantiehuis in BelgiŽ, de mooiste vakantiehuizen zijn - zeker in de vakantietijd - snel volgeboekt.

* Kijk naar de bijkomende kosten die worden gerekend bij de boeking van je vakantiehuis in BelgiŽ, zoals bijv. de borg, schoonmaakkosten, beddegoed, toeristenbelasting etc. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

* Lees goed de voorwaarden van het huren van je Belgische vakantiehuis en ook het annuleringsbeleid. Een aantal reisorganisaties is aangesloten bij de ANVR en/of SGR, dit geeft je meer zekerheid.